Opret konto Glemt password?
 

Mere om Forever

Læs mere om den virksomhed jeg har valgt at arbejde med.

 

 

Drømmer du om at leve en sundere livsstil, tabe dig og komme i form eller ønsker du dig et liv med mere velvære og en højere grad af livskvalitet? - så er du landet det helt rigtige sted.

Hej, jeg hedder Berit Madsen og er selvstændig forhandler af Forever Living Products - velkommen til min side hvor jeg kan tilbyde dig verdens bedste Aloe Vera produkter

Produkterne fra Forever Living Products giver dig mulighed for at forkæle og pleje dig selv, både indefra og udefra, med rene økologiske råvarer. Sortimentet er bredt med produkter inden for Wellness, Fitness og Beauty.

Personligt elsker jeg den høje kvalitet og at bruge produkterne giver mig glæde, energi og en følelse af at jeg gør noget godt for mig selv, hver dag.

Høj kvalitet

Hovedingrediensen i de fleste af vores produkter er Aloe Vera fra egne økologiske dyrkede avlinger. Vi er verdensførende når det drejer sig om Aloe vera og er Skandinaviens største virksomhed med direkte salg inden for sundheds- og hudplejeprodukter. Produkternes kvalitet bekræftes af de certificeringer og kvalitetsmærkninger, vi har fået rundt omkring i verden.

Kundetilfredshedsgaranti på 90 dage

Vi tror fuldt ud på vores produkter og tilbyder dig en unik kundetilfredshedsgaranti på 90 dage. Er du ikke tilfreds med produkterne, får du alle dine penge tilbage, selvom du har brugt indholdet op. Det eneste som kræves er, at du tilbageleverer forpakningen, til mig, sammen med kvittering på indkøbet.

Lav dit login og klik ind på shoppen hvor du kan se og læse mere om produkterne.

Kontakt mig

Du er også meget velkommen til at kontakte mig hvis du spørgsmål eller ønsker en præsentation af produkterne. Du kan også få mere information hvis du ønsker selv at blive forhandler. 

Mange hilsner Berit

Lær Forever at kende

Forever findes i omkring 150 lande i alle verdensdele og er dermed verdens største avler, producent og distributør af Aloe vera. Forevers produkter sælges af selvstændige forhandlere. Som selvstændige bestemmer de over deres egen tid og derigennem også deres indkomst. At arbejde med Forever giver mulighed for udvikling, spændende udfordringer og karrieremuligheder.

Om Forevers Aloe vera

Råvarer af høj kvalitet giver produkter af høj kvalitet. Julio fortæller om Forevers Aloe vera og plantage.

Vores produkter

Ja, vi indrømmer det. Vi er sindsygt stolte over vores produkter. Vil du vide hvorfor? Se filmen her.

Nye muligheder

Vi valgte vores arbejde med hjertet – og forandrede samtidigt vores liv. Her kan du se en film om, hvordan det er at arbejde med Forever.

Wellness – the movie

Velkommen hjem til familien Sund – mor, far, 2 børn og hamsteren Bella. De bor midt i villaidyllen og har det helt enkelt uforskammet godt. De udstråler en følelse af at være på rette tid og sted i deres tilværelse, de ser lykkelige og utroligt sunde ud. Gad vide hvad det kan skyldes?

Fitness – the movie

Her møder vi det fremgangsrige par, som kan leve deres liv, præcis som de selv vil - og gør det. Begge er meget interesseret i fitness, og ikke kun træning: de vil også spise rigtigt, og de prioriterer at tage hånd om sig selv. Hvor heldigt at de har så gode produkter ved hånden…

Beauty – the movie

Boy meets girl – eller? I den her følger vi to herlige twentysomethings i deres hverdag. Måske er de venner, måske noget mere - vi overlader det til betragteren at foretage den tolkning. Helt sikkert er i hvert fald, at de vælger deres daglige produkter med omsorg.